Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 34 éves nő vagyok, és mint...

34 éves nő vagyok, és mint egy kamasz, állandóan pattanásos, főleg a T-vonalon (áll, orr, homlok). Ismertek valamilyen szert, ami megoldhatná a problémát?

Figyelt kérdés

Voltam már bőrgyógyásznál, írt fel egy krémet, ez valamennyire visszafogta a dolgot, de megszüntetni nem tudta.

Cigizni nem cigizek, igaz, eleget stresszelek, tudom ettől is lehet. Alapozó nélkül gyakran elég borzalmasan festek, főleg, hogy fehér a bőröm. Anyukám már meghalt, de nagyim mesélte, hogy neki is voltak pattanások az állán. Nővéremnek is vannak, de nem ennyire durván, mint nekem. Tippek?

2010. jan. 1. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt a bőrgyógyász írja fel: Zineryt nagyon jó ilyen oldatt, nekem is ezt írta fel a bőrgyógyász, és egy gyógyszert ami egy kúrából állt. szerintem menjél el és kérd meg hogy írja fel ezt.! 25 N
2010. jan. 1. 12:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Nálad tartós eredményt hozott ez a szer, és teljesen eltűntek a pattanások, vagy csak kevesebb lett az arcodon?

Folyamatosan kell használnod, vagy már el is felejtetted a pattikat? :)

2010. jan. 1. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Én szerintem ez egészségügyi problémára utal mindenképp.

tapasztalatból mondom.

háziorvost ill.belgyogyaszatot keresd fel.

2014. szept. 28. 23:15
 4/8 anonim válasza:
Menj el háziorvoshoz, mert ez egészségügyi probléma.
2014. okt. 8. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem is voltak ilyen gondjaim tini koromban és semmi nem segített, egészen addig amíg valakitől meg nem ismertem egy olyan szert ami szinte napok alatt eltüntette az összes pattanást. Ez a Retin-A nevű krém. Nagyon vékonyan kell bekenni az éintett részt ahol a pattanások vannak és szinte azonnal lassan vissza fejlődik tőle. A fájdalmas és mély csomók lassan visszafejlődnek és pár napon belül letisztul az egész terület. Csak napi egyszer szabad használni, viszont a fény hatására gyulladást okozhat a bőrön Akkor ki kell hagyni egy-két napra. Sajnos itthon nem ismerik az orvosok. nekem is egy olasz körzeti orvos ismerős küldött akkor egy 12 darabos dobozzal belőle. Az kb tíz évig megoldotta a problémámat, aztán kaptam még egy hasonló mennyiséget és már csak egy felontott ubussal van belőőle. Amikor szükség van rá, még a többtíz éves beszáradt szer is segít ha kis olajjal kenhetővé hígítom.

Valakinek írtam már itt a fórumokon is és privátba vissza írt, hogy nála is bevált és tényleg hihetetlenül jól hat. A neten rendelte kintről.

[link]

Azt viszont nem tudom, miért nem hozzák itthon is forgalomba amikor hihetetlenül jó a hatása. Szerintem ez a hazai gyógyszer lobbi miatt nem jöhet forgalomba, mert akkor nagyon sok meglévő készítményt fel kellene számoljanak amiben "csak" üzlet van de nem nagyon használ. Szóval üzleti dolgok miatt nem lehet itthon beszerezni. Viszont ha meg tudod hozatni kintről, akkor minden itthon ismertnél jobban használ.

2016. febr. 5. 04:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként volt itt a házban egy szép arcú tini lány, akinek adtam egy borsó nagyságú adagot belőle egy kis tégely közepén és mondtam (ráírtam) a nevét a szernek, hogy szerezzék be valahonnan, mert kezdett pattanásos lenni az arca. Azután amikor megint láttam, már teljesen hibátlan volt a bőre. nem beszéltünk róla, hogy végül szerzett-e belőle vagy csak a mintát használta el, de nála is hihetetlenül jól működött a Retin-A krém.
2016. febr. 5. 04:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Na megtaláltam egy régi képemet. Így néztem ki kb 15 évesen, amikor még nem ismertem a Retin-A krémet. Azután ez szinte a bekenés után elkezdett visszahúzódni mindenhol és lassan mind eltűnt. Ha tudtam volna, dehogy kínlódok és a kozmetikussal ami után csak rosszabb lett. Na meg a bőrgyógyász se tudott segíteni az itthoni szerekkel. Ezt amit írtam, sajnos még ma sem ismerik itthon a bőrgyógyászok.

[link]

2016. febr. 5. 04:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Van még itt összehasonlító kép a kezelt és az ezt megelőző állapotról: [link]

Ez tényleg ilyen hatásos.

2016. febr. 5. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!