Mitől van keton a vizeletemben?
Pedig furcsa, mert elég "kacsa" vagyok, szóval télen is literszám teázok, nyáron literszám ásványvizezek...
Anyu arra tippelt, hogy az elöző este elfogyasztott sör miatt vann, mivel a keton kapcsolatban van az alkohollal-acetonnal.
Huha, ezt így nemtudom.. Mi a megnevezése ennek a leleten vagy az külön vizsgálat? A doki ma megnézte a leletet, de nem mondott semmit, csak hogy majd kenegessem magam a géllel amit felirt (pattanásos bőr miatt voltam) és menjek vissza szeptemberben a lelettel...
Csak engem nagyon érdekelnek ezek az egészségügyi dolgok :)
Vércukor, vagy glukóz.
Az nem baj, ha érdekel téged az egészségügyi állapotod, de azért ne vonjál le egy kis eltérésből, vagy a neten olvasott eredményből messzemenő következtetést. Ráadásul egy mérés nem mérés. Az orvosok másként ítélik meg az eltéréseket. Összefüggéseiben. Egy tünet egymagában nem jelent semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!