Miért jön ki ijen átlátszó-sárgás zselé a fenekemből? Mi az és honnan jön?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 02:35
1/6 anonim válasza:
fenekedből? Hát nekem ilyen átlatszó-sárgás zselé, vagyis nekem pontosabban átlátszó-fehér nem a fenekemből jön ki[jött ki], hanem onnan elölről, Canesten krémmel kell kenni, és rövid idő belül elmúlik. :)
Em nem tudom, h hívják, de ez pl 12-17 éves korban teljesen normális.
2/6 A kérdező kommentje:
ez trotyogtatás közbe jön ki...vagy amikor épp más nem jön ki
2010. jan. 1. 03:59
3/6 anonim válasza:
bélhurut lehet. nyugodtan menj el orvoshoz, utaljon be belgyógyászhoz. orvos döntse el, pontosan miről van szó
4/6 anonim válasza:
Igen, ez bélgyulladásra utal. Menj el a háziorvosodhoz, ő majd eldönti az elbeszélésed alapján, hogy továbbküld-e kivizsgálásra szakorvoshoz. Ne halogasd, mert idültté válhat és akkor sokkal makacsabb tüneteket okoz, és a kezelés is sokkal hosszadalmasabb. Addig is egyél sok rostot, zöldséget, gyümölcsöt, natúr joghurtot és kerüld a nehezen emészthető, fűszeres, zsíros ételeket, így gyorsíthatod a gyógyulást! Jobbulást!
5/6 anonim válasza:
Igyál Parádi vizet, hidd el kiegészítő kezelésnek nagyon jó!!!!! De szakorvos is feltétlenül lásson, mert krónikus bélgyulladás is kialakulhat belőle.
6/6 anonim válasza:
szia, nekemis ugyanez van! detto... én 16 éves vagyok, de már elmult, csak két napig volt... ha legközelebb nagy wc-zek és ilyet tpasztalok elmegyek orvoshoz, ha te voltál dokinál, ird le légyszi milyen vizsgálatot csinált, és h mivolt a bajod...privibe is elküldheted, vagy ide is irhatod mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!