Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet javítani a látást?

Hogy lehet javítani a látást?

Figyelt kérdés

Rövidlátó vagyok és nagyon nem bírom elviselni a szemüveget.

Szeretném ha megjavulna a szemem és teljesen jól látnék mert

kontaklencsét nem hordhatok :( Tudnátok segíteni?:(

2014. jún. 1. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:

HA alkalmas rá a szemed (anatómia), akkor elgondolkodhatsz a műtéten.

Ha nem, akkor marad az implant. Ha meg tudnám fizetni, én még a jó szememet is kicserélném ilyenre.

2014. jún. 1. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Keress rá a youtube-on a Szemüveget a kukába c. videóra! Nagyon hasznos és gyakorlatban is jól működő megoldást osztanak ott meg.
2014. jún. 1. 19:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát 13 éves vagyok... szóval műtét biztos, hogy nem :((

Köszönöm, az a videó nagyon jó de tényleg segít? :/

2014. jún. 1. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem, azoka videok semmit nem segítenek.

Kicsit edzik a szemedben lévő izmokat, így kicsit lassabban romolhat a látásod, de ennyi.

2014. jún. 1. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
De én már próbálkoztam ilyennel és 3 hónapig csináltam és semmit nem segített.. De hátha.. nemtudom.. Akkor most segít vagy nem?://
2014. jún. 1. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha öreg embereknek sikerül letennie a szemüveget, neked is segítene. A videó végén van az előadónak az elérhetősége. Ha bejelentkezel egy egy hetes tanfolyamára a hét végére már nem lesz szükséged a szemüvegre. Később reggel vagy este 5 perces gyors tornával karban tudod tartani a látásod, és tökéletes látásod lesz .
2014. jún. 1. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Azok az "öregek" csak a mesében léteznek, vagy beépített emberek.

Az "edző" meg csak a pénzedet akarja.

SEMMIT NEM ÉRNEK azok a videók, ha érnének, orvosi szaklapban lennének publikálva, és nem ezotéria-mágusok, hanem orvosok adnák elő.

Az én szemem is javításra szorulna, jó régóta figyelem az összes lehetőséget, és szemüveg/kontaktelncsén kívül semmi nem segít. Több szemtornát próbáltam mint amiről te valaha hallottál, és már anatómiakönyvekből ellenőriztem a végén az állításaik, és az eredmény egy nagy SEMMI.

Ezért várok az elérhető implantokra. No meg mivel az sokkal frankóbb.

2014. jún. 1. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Te próbáltad a szemtornát? Sikerült neked is letenned a szemüveget? Csak mert nem tudom... Én már próbálkoztam még nem segített de lehet, hogy most is megpróbálom... Légyszi jelezz vissza, hogy neked megjavult-e a szemed
2014. jún. 2. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!