Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kaptatok már a nemiszervetekbe...

Kaptatok már a nemiszervetekbe injekciót?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
nem! és nem is akarok!
2009. dec. 30. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Még én sem kaptam, de egy kicsit izgat a dolog, ha arra kerülne a sor, kicsit félve, de azért szívesen állnék a dolog elébe, nem nagyon kellene az orvosnak határozottnak lennie, hogy márpedig akkor is megkapod. Remélem eléggé fájna, ha már szuri akkor fájjon, de nagyon! Elég régen kaptam injekciót, de jó lenne már megint kapni, a fenekembe legalább egy 10 ml-t, és nagyon fájjon, és a pucumba is egy kisebbet, egy 2 ml-t, de az is nagyon fájjon!
2010. febr. 20. 19:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Aha..szóval akkor te szereted az injekciókat...
2010. febr. 21. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg elég rég kaptam már injekciót. De még jobb lenne, ha a fenekembe nem is egy 10 ml-est kapnék, hanem 5 ml-t, de két hétig minden nap, és nagyon fájjon. Jó lenne félni minden nap a fájós szuritól.
2010. febr. 21. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:

hát,elég beteg vagy ha te az ilyen dolgokat élvezed:s

de te tudod...

2010. febr. 22. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Műtét kapcsán kettőt.

A 2.at szerencsére 20ad annyira sem éreztem.

Az első az eléggé csillaglátós volt.

Ki lehet bírni, de eléggé szar amikor egy hideg műtőben próbálja egy bajszos férfi a budspencer forma kezével úgy tartani az ijedtében 3 centire zsugorodott pucut, hogy beszúrhasson. Na az rosszabb volt, mint a szúrás.

2010. jún. 21. 17:32
 7/7 A kérdező kommentje:
jézusom.. :sjaaaj..
2010. jún. 21. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!