Mi a véleményetek erről?
Kiskorom óta van egy anyajegyem a fejbőrömön. Amikor anyukám mosta fésülte a hajamat akkor néha átment rajta és éreztem ... voltunk is vele orvosnál olyan 10 éves korom körül, azt mondták nem kell leszedni. Most 19 vagyok. Észre sem szoktam venni ezt az anyajegyemet, csak akkor, ha néha áthúzom rajta a fésűt (szoktam rá figyelni mindig, de volt elfelejtettem :$) a napokban gondoltam rá hogy meg kéne mutatni orvosnak.
Tudom hogy nem vagytok orvosok, de meg szeretnék nyugodni mert napok óta a sírás kerülget :(
Szia!
Nem kell megijedni! Nekem vagy 20db anyajegyem van, mindenféle formájú,méretű. A tesómnak is vannak, neki szedetek is már le, mert az arcán volt és őt zavarta a borotválkozásban.(engem nem zavar a szépségpöttyöm, mert lány vok.)
Viszont, nekünk azt mondta a doki, hogy az olyanokat, amelyek gyakran felsérthetünk, gyantázás,fésülködés, stb. során, azokat időnéként meg kell nézetni. Az, hogy megnézi egy bőrgyógyász semmibe sem kerül, teljesen fájdalommentes. Ráadásul ő biztosan meg tudja mondani, hogy mi a helyzet az anyajegyeddel. Inkább menj el, minthogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!