Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és 154 cm ez...

15 éves vagyok és 154 cm ez normális?

Figyelt kérdés
Ez normális? Sokszor mondják hogy alacsony vagyok, és aggódok hogy ilyen alacsony maradok, pedig szeretnék még nőni.
2009. dec. 30. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én imádogm a kicsi csajszikat. Sokkal jobb mint egy hegyre felnézni. Ne agódj ez miatt! Légy rá büszke. Igan télleg alacsony vagy, de ez nem baj. Mint mondtam énimádom az alacsonyakat. :) Persze mindig lesznek akik leszólnak érte, de le kell őket szarni! Mindenkibe bele lehet kötni, angedd el a füled mellet. Légy büszke és járj egyenes háttal :)

További szép napot.

2010. jan. 4. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy még nőni fogsz, de ha nem az akkor se nagy gond szerintem. =)

én 2 éve nem növök semmit. én is 15 vok, de viszont 165 cm... lehet hogy te még leszel magasabb is.

2010. jan. 4. 18:15
 13/16 anonim ***** válasza:
tt zl vagyok 40-év ff ne ezzel törődj, persze megértelek biztos kitűnsz a sorbol. de a génekbe nincs beleszolás inkább arra vigyáz ebe a pár évbe hogy egészségesen élj pl nem szabad belekostolni a cigibe aki nem kostol bele nem is szokik rá, mert az életbe nagyon sok hátulütöjevan , neki, ne tetováltas derekadra mert akkor ugye mutatni is szeretnéd híd el nem kell,hogy a fiúk lássák az utcán szebb vagy nélküle és nem fázol át.Most azt érzitek ezek a fontosak .majd foj. köv.
2010. jan. 4. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:
tt zl fojt. tudom hogy undorító amit írok gondoljatok bele az emberi életbe vegyetek élő példákat.születünk és talán 70 évig élünk.ahhoz,hogy pl az utolsó 40 évet hogy töltöd el nem mindegy.Tehát 10évtöl mondjuk 20ig dől el az életetek a halálig.A kábítószert kerüljétek nekünk könnyű volt mert még nem volt,de sajnos mai fiataloknak nagyon nehéz az biztos a szülőknek nagyon topon kell lenni,hogy,egészséges felnőttek legyetek.Mert akkor,kezdődik,az,élet persze aki megéri.Reméljük,hogy igen,egészségesen , erkölcsileg is,lelkileg is, és mások előtt legyen becsülete,mert ha érzed, hogy becsülnek akkor az is nagyon sokat számít,a felnőtt korban ehhez viszont szót kell fogadni a szülőknek.Ha valakit megsértettem ne haragudjon.tt zl.
2010. jan. 4. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 13 vagyok, 141 cm. Az osztálytársaim 150 cm körül vannak. Az alacsony lányok előnyéből én még semmit sem vettem észre. Engem csak folyton cikiznek miatta. =(
2010. jan. 5. 17:58
 16/16 anonim ***** válasza:
te tt zl és ennek az egész hablatynak mi köze a kérdéshez? Holdkóros vagy?
2010. jan. 5. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!