SOS! El fognk látni sürgősségi tükrözésen?
21 éves vagyok, már jó ideje puffadok, érzem, hogy valami nincs rendben a hasammal. Kértem már gasztrora időpontot, de sajnos nem tudtam elmenni, mivel a szigorlatomat pont arra a napra kellett áttennem. Most vér jelent meg a székletemben, és majd megőrülök, hogy nem tudom, mi lehet a bajom!
Épp vizsgaidőszak van, nem fogom tudni végigcsinálni ilyan kétségek között! Ha holnap bemegyek sürgősségi gasztroenterológiára, megtükröznek?
Amúgy gyerekkoromban már volt egy rákos betegségem, és még egyszer nem csinálnám végig azt a procedúrát, mint akkor.
Látens módon valószínűleg rettegek attól, hogy ez is rák jele, és félek, hogy kiderül.
Amúgy ha már sebész vagy, igazán válaszolhattál volna a kérdésemre, elégre te nyilván jobban ismered a rendszert, mint mi :)
Szerinted ha bemegyek holnap reggel sürgősségi endoszkópiára, megcsinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!