Mik a nikotin mérgezés jelei egy 17 éves "gyereknél"? Mennyit kell szívni ahhoz h valaki mérgezés áldozatává váljon?
Figyelt kérdés
én egy aggódó anyuka vagyok és a lányom éjszaka nem aludt itthon hanem ba rátnőjénél volt és 2x hányt éjszaka elég sokat és szeretném tudni h nikotin mérgezés okozhatta vagy esetleg füvezett vagy piált,nekem azt mondta h fél doboz cigit szívott 2 ora alatt és h szerinte nikotin mérgezés jah és egész este fájt a feje2009. dec. 30. 01:37
1/12 anonim válasza:
Vagy ivott vagy füvezett...
Nézd meg a pupilláját...mondjuk ha tegnap szívott már nem látszik...
Nikotin mrgezést ennyi cigitől nem kap az ember...
2/12 A kérdező kommentje:
értem köszönöm
2009. dec. 30. 02:01
3/12 anonim válasza:
előző vagyok...
Mikor kapott a lányod 'nikotin mérgezést'?
4/12 anonim válasza:
nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
ha a lányod nem szokott sűrűn dohányozni, ergo nincs hozzászokva a cigihez, akkor ennyitől simán lehetett hányingere, és hányhatott tőle. de nikotinmérgezés szerintem nincs. nekem is van, hogy pár szál cigi után rosszul vagyok, főleg ha melegbe vagyok.
amugy jobban van már?
5/12 anonim válasza:
amúgy most hányt vagy akkor és ő mondta el??
6/12 anonim válasza:
Amikor kamaszkoromban kipróbáltam a cigit, három száltól rosszul lettem. A füvezés nem jár hányással, meg pipadohány-szerű szaga lenne a lányodnak, sokszor megszédülne, és indokolatlanul vigyorogna. (Lassabban ürül ki a szervezetből, mint az alkohol.)
7/12 anonim válasza:
Fél doboz cigitől simán rosszul lehet, főleg ha nem szokott hozzá. Na és persze nem mindegy, hogy 0,1 vagy 0,8 mg-os volt a cigi..
8/12 anonim válasza:
Közlöm,h fűtől is lehet hányni..de még milyet...nikotin mérgezést viszont nemtom elképzelni...:S
9/12 A kérdező kommentje:
dec 28-án kapott
ő mondta el
és a cigi 0,6 mg-os volt
2009. dec. 31. 19:36
10/12 A kérdező kommentje:
és igen jobban van már
bár azóta néha beszédül egy-egy cigitől de ovatosabban és kevesebbet szív
köszönöm a válaszookat hasznosak voltak
2009. dec. 31. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!