Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 23,3 cukorszínt az nagyon...

23,3 cukorszínt az nagyon veszélyes? Gyógyszeres kezeléssel javulhat az értékem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 17:12
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Köszi a linkeket. Azon leszünk hogy javuljon a helyzet

Nme akaork ennél nagyobb bajt mint ami van

most született a kisfiam és élvezni akarom vele a perceket

2009. dec. 29. 20:57
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát úgy 12éve én is igy kezdtem,mint te.Gyógyszereket próbálgattunk,de rosszabb lett a helyzet!45-ös cukorral,lebénult lábakkal kerültem a kórházba,ahol meg se várták az eredményt,mert 45év alatt fiatalkori cukorról beszélünk és azt csak inzulinnal lehet helyrehozni sajnos!Inzulinnal nagyon jól helyrejöttem,nincsen semmi károsodásom az egészségemben,de igy is előfordul,ha keveset mozgok,hogy bizony felmegy 25-re is!Nem ijesztgetni akarlak,de ne remélj túl sokat a gyógyszertől,főleg,ha a családban volt cukorbetegség.Nálunk nem volt,tehát nem örököltem!Egyébként virusos fertőzés is okozhat cukorbetegséget!

Addig is próbálj meg napjában 5-6-szor étkezni,a szénhidrátot egyenletes mértékben elosztani,hátha javul a helyzeted!A diéta pedig nem csak a fogyózóknak szól,az más értelemben van,mint a cukorbeteg diéta!Jó egészséget és kitartás!

2009. dec. 29. 22:09
 23/37 A kérdező kommentje:

Én ezen csodálkozom hogy nagyon rövid időn belül ilyen magasra felment a cukor színtem én arra gondolok hogy elgépeltek valamit a leletemen

mert itthon délután meg majdnem a felét mértem a cukromnak. szóval reggel vérvételen 23,3 volt itthon meg kajálás után 12,2.

2009. dec. 29. 22:17
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Na mi újság??Mi derült ki??
2009. dec. 30. 10:44
 25/37 A kérdező kommentje:

Hát kell menjek belgyógyászatra meg valószínű inzulinozni kell magam. Gyógyszert nem írtak mert az tuti nem használna

Ja és Diéta.

Te miket eszel főzelék ilyesmi?

2009. dec. 30. 13:51
 26/37 anonim ***** válasza:
83%
Ne izgulj előre! Szépen meg fogod szokni,és 200 évig fogsz élni boldogan!!Ha insulint kapsz, akkor megmondják, hogy mennyi szénhidrátot kell (KELL) megenni.Ezért jobb,mint a tabletta,ahol igen csak nem ehetsz semmit.És nincs mellékhatása. Én 180 gr-ra vagyok beállítva. Tehát a napi 3 zsemle kötelező és tészta, rizs, krumpli, hogy meg legyen a 180. A hús, a zöldség szinte nullának számít.A nagy cukortartalmú gyümölcsökkel és süteményekkel van gond.Én édesítőket használok,de az is számít.Nem sok változott,csak megtanultam nagyon gyorsan számolni fejben.Mindent eszek,sőt még száraz fehérbort is iszom,attól nekem lejjebb megy.Csak meg kell szokni a szúrások idejét,és azt,hogy többször keveset érdemes enni.Csak az első hónap nehéz.Fel a fejjel.A családodnak szüksége van Rád.
2009. dec. 30. 16:31
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

A kórházban is fogsz kapni valami hasonlót.De ha nézegetet,hogy miben mennyi szénhidrát van,rá fogsz jönni,hogy ugyan azt eheted inzulinnal,mint eddig.A zsemle a mérő,mert abban 30 gr szénhidrát van.Tehát én reggelire zsemlét eszem vajjal, felvágottal, paprikával,tízóraira narancsot,almát,ebédre pörköltöt rizzsel,előtte leves,uzsonna kefír,vacsora zsemle mint reggel,vagy főttkaja.És ha csak 2 zsemlét eszek,akkor belefér a sütemény is.(Módjával)Sőt szilveszterkor pezsgőzni fogok.Most meg vagy ijedve,rá fogsz jönni,hogy nem nagy változás:-))Az égetett szeszeket és az aszalt dolgokat felejtsd el.

2009. dec. 30. 17:14
 28/37 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek akik írtak válaszokat és hasznos tanácsokkal láttak el

És köszönöm a bíztatásokat

2009. dec. 30. 21:09
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Irj privibe,segitek szivesen,ha gondolod!:)))
2009. dec. 30. 21:45
 30/37 A kérdező kommentje:
írtam már neked ha Te írtál nekem a freemail-re ?
2009. dec. 30. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!