Igaz, hogy a Accu-Check vércukorszint mérő 1 mmol-lal többet mutat, mint a tényleges cukorszint?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 12:10
1/6 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok, mert van benne egy sárga figyelmeztetés, hogy mostmár máshogy mér.
2/6 anonim válasza:
Nekem van itthon Accu-check,a dokim adta,a rendeloben is azzal mérnek,anyosomnak van One touch méroje átlagban 0,8 vagy 1 egésszel tobbet mér az Accu mint emez.Volt hogy kiprobáltam egyszerre egymás mellett mindkettot ugyanabbol az ujbol és sose mutaott egyforma eredményt.mondtam a dokinak nem szolt semmit esetleg ki leehtne probálni más Accu-chekkel a rendelobol.A kérdés csak az melyik méri a valos eredményt?a legjobb annka akinek ilyen szerkentyure nincs szuksége.
3/6 anonim válasza:
akkor reggel 1-es cukrom volt??????????(1.8)??
4/6 A kérdező kommentje:
Idő közben bebizonyosodott, hogy tényleg többet mér kb. 1-gyel. Nem tudom hogy neked milyen fajtád van, de nekem a régi, kék színű, az többet mutat. A vérvétel után 1 perccel mértem meg és ennyi különbség lett a két eredmény között.
Egyébként az 1,8-as cukor szerintem egy kicsit alacsony, még akkor is, ha nem vonom le azt az 1-et.
2012. aug. 7. 13:53
5/6 anonim válasza:
nekem is pont olyan van (az utolsó válaszoló voltam).csak az optimum mérőt elküldtük szervízhez és azzal mérek. amúgy már volt alacsonyabb cukrom is (1,3) de az már elég veszélyes lehetett volna ha lejjebb ment volna.
6/6 anonim válasza:
reggel, kézmosás után, ugyanabból az ujjbegyből/vérből, kb. 3 percen belül ACCU-CHEK Active, 2024-ig használható csíkokkal, közben semmi étel (ezt a protokollt egy orvos javasolta), a köv. eredmények jöttek sorrendben: 4,2 - 3,8 - 5,1
ezek után a mérő pontosnak számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!