Egy egyszerű vércukorszint vizsgálat ugyanazt az eredményt mutatja, mint a terheléses cukorszint vizsgálat?
Figyelt kérdés
Nekem reggeli után a vércukorszintem 7.4 volt. Az orvos szerint ez normális. Ehetek édességet naponta? Néha őrületesen kívánok valami édeset, de nem merek enni, nehogy baja legyen a babának.2008. júl. 31. 14:09
1/2 anonim válasza:
Ha előtte reggeliztél akkor valoban normális.A terheléses cukorvizsgálat annyiban más hogy lessz egy éhgyomri vc mérés majd eszel egy zsemlét és egy kefirt amit( vinned kell) majd eggy ora mulva megint lessz egy szúrás .De ne aggódj ez csak újbegyből megy nem vénából,és hamegvan az eredmény akkor is csak akkor van baj ha az egy órával későbbi eredményed esetleg jóval magasbb az éhgyomrinál.31 hetes kismama.
2/2 anonim válasza:
Az első válaszoló az enyhébb verzót írta le. Ugyanis rendesen vesznek vért éhgyomorra aztán megiszol egy cukros lötyit és rá 2 órára megint vesznek vért, nem az ujjad végéből!!!
Szerintem nem ugyanazt mutatja egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!