Ha nem váltom ki a receptet amit felírt az orvos akkor azt megtudhatja az orvos?
Tehát elmentem ma az orvoshoz, hogy fáj a hasam, megy a hasam, és hánytam egyet.
erre felírt két receptet, az egyik 1500FT a másikon nincs rajta az ára. most váltsam ki legalább 2000FT-ért a két gyógyszert, mikor szerintem nincs is rá szükségem?
Csak gyomorrontás lehetett, ugyanazt írta fel mint mikor kéthete lázas beteg voltam, most megint ugyanazt írta fel. de nem akarok kiváltani, mert már nincs panaszom, és szerintem nem kell már az a gyógyszer.
de azt sem akarom hogy amikor következőnek megyek, akkor azt mondja hogy én csak lógni akartam az iskolából, és igazolást azt kértem, de a gyógyszert már nem váltottam ki.
igazából már máskor is volt olyan hogy nem váltottam ki, mert volt itthon olyan gyógyszer amit felírt. de nem szólt semmit.
szerintetek?
Én egy csomó receptet nem váltottam ki, sose szólt érte.
Csomószor felírta pl. a legdrágább orrspray-t, pedig felesleges volt.
tőlem még soha nem kérdezte meg hogy van e ilyen vagy olyan gyógyszer otthon, meg azt sem mondta még hogy mit írjon fel, vagy hogy mit ír fel, a múltkor megkérdeztem tőle hogy mit ír fel, mondta hogy mit ír, és akkor mondtam hogy azt ne írja fel, mert olyan van otthon
azt mondta hogy antibiotikum vagy valami ilyesmi hogy lehet otthon?? és akkor felírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!