Nagyon erős a mensim! Ezzel tud valamit az orvos kezdeni?
Figyelt kérdés
A betét alig bìrja elszìvni! :( Sok véralvadék is távozik!2014. máj. 20. 11:20
1/12 anonim válasza:
Milyen gyakran cseréled a betétet?
2/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta van ez így?
3/12 anonim válasza:
Szerintem mindenképp érdemes orvoshoz menni vele, mert fizikai oka is lehet. Az is lehet persze, hogy te egyszerűen csak ilyen vagy.
4/12 cocorosie válasza:
Nekem az első pár évben ugyan ez volt, hogy nagyon erős volt, fájt is, és általában 6napig tartott. Ha mostanában jött meg szerintem ne izgulj, mert nekem is beállt a huszas éveim elejére. Meg ez alkat kérdése is, hogy kinek mennyire jön/fáj.
5/12 anonim válasza:
Érdemes elmenni orvoshoz, hogy minden rendben van-e. Van aki ilyen típus, de van akinél ez valamilyen problémát jelez. Nekem a fogamzásgátlótól lett sokkal kevesebb. De már abbahagytam és megint sok. Érdemes vérvételre is elmenni, hogy nincs-e vashiányod az erős vérzés miatt.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! 26 éves vagyok,amióta megszületett a fiam,azóta van ìgy,lassan 7 éve! Fog.gátlót nem szedek! Vasárnap jött meg,este bontottam meg 3. csomag éjszakai alwayst! (a nagy csomagosat) Akkor lehet hogy kérek egy vérvételt! Egyébként tavaly született a lányom,azt hittem változni fog,de nem!! :(
2014. máj. 20. 12:57
7/12 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi van a nagy csomagban. 14??? És abból elment már két csomag?
Ha igen, akkor az nagyon sok. Nekem is erős, de 3 csomag betét az egész menzi alatt nem fogy el.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen,14 van benne! Tudom hogy sok!Sokszor már sìrni tudnék! Éjjel is felébredek,felkelek az ágyból és elönt,volt hogy folyt végig a lábamon! :( Orvoshoz kellene mennem,de mit tud csinalni!? Max egy eü kaparás! Es ha utána se lesz jobb?? Igy jártam! :'(
2014. máj. 20. 13:11
9/12 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz. A nagyon erős vérzés utalhat valamilyen nőgyógyászati problémára is.
De ha nincs semmi baj, akkor is talán tud valami megoldást.
10/12 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen menj orvoshoz. Nekem is elég erős volt, bár ennyire nem de... én vérszegény lettem tőle. Kaptam premens nevű ciklusrendező gyógynövényes tablettát. 3 hónapig szedtem. Tök jó volt. Eltelt fél év, mégcsak most kezd visszajönni.
Én azért kaptam mert nem akartam fog.gátlót szedni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!