Most ütötte el egy kocsi a tesómat a zebrán, vérömleny lett a fején és eltört a koponyája, intenzíven van. Mire számítsunk, volt vkivel hasonló?
Figyelt kérdés
Eszméleténél van és azt mondta a doki hogy arra várnak, hogy elkezd e felszívódni vagy sem, ha nem, akkor műtét. Mást nem tudok, de a neten utána néztem az ilyen fajta eseteknek, és azt írja, kétharmada halálos is lehet...2009. dec. 28. 23:39
11/19 anonim válasza:
Szia! A volt Páromnak ugyanez a betegsége van! Neki egy nagy esés váltotta ki! 2 hétig volt kómában,és 3 hónapig kórházban! Neki a központi idegrendszer közelében volt ez a vérrög,és nem merték műteni!!! :( A mai napig úgy él,hogy bármikor történhet valami nagyon rossz! Ezt a szót azért nem írom le,mert nem akarlak megijeszteni,hisz valószínű neki máshol van ez a vérrög!
Ha azt mondták,lehet műteni! Remélem szerencsétek lesz!!!!
12/19 anonim válasza:
nagyon sajnálom, ami történt, de mindenképpen nyugodj meg. ha már kórházban van, akkor nagyon nagy eséllyel semmi komoly baja nem történik. a koponyán belüli vérzések azért veszélyesek, mert egy ütés után sokáig tünetmentes lehet, majd hirtelen halált okoz. a beteg nem is tudja, egyszer csak elájuk. de a tesód kórházban van, ahol azonnal tudják, ha baj van és közbeavatkoznak. az, hogy várnak, azt jelenti, hogy a vérzés elállt, a nyomás nem fokozódik tovább. tényleg csak azt kell megvárni, hogy felszívódik-e. nyugodj meg, biztonságban van a tesód. eü-s
14/19 anonim válasza:
Írj majd, ha tudsz többet, szurkolok folyamatosan!
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Sajnos újabb vérömlenyről kaptam hírt, a homloklebenyen, és a feje több pontján is, amik nem akarnak szívódni,de nem is nőnek, szóval egyelőre nem műtik meg. Másnap reggel kikerült az intenzívről, két napig hányt és most már egy hete, hogy folyamatosan fáj a feje. Nem tört el semmije, mert oldaltáskája volt, ami megvédte a combját, de két autósávot repült, miután felkenődött a szélvédőre. A zebrán!!! A pasi felhívta, hogy elnézést, nem látta...kanyarodásban volt lejtőről lefele, és zöldbe ment bele, kb. 40-50nel, szó szerint elrepítette az Öcsémet...hát így keljünk át zebrán. Háromszor nézett körül, és mégis...remélem nem lesz komolyabb baj, mert ezek most rossz hírek, még mindig bent van.
2010. jan. 4. 12:44
16/19 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy27 éves elmúlt. Fiatal, azt mondják fel kell szívódnia a vérömlenyeknek. Csakhát vasággyal együtt 50kg és 180 cm, remélem erős a szervezete.
2010. jan. 4. 12:46
17/19 anonim válasza:
Köszi, hogy írtál! Továbbra is szorítunk érte.
18/19 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok én is, bár most olvastam el először a történetedet.A Jó Isten adjon neki erőt a felépüléséhez. Az orvosok mindent megfognak tenni, bízz bennük. Várjuk a fejleményeket.
19/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a bíztatást. Már dolgozik, jól van...remélem nem lesz később sem gondja!
Minden jót mindenkinek:-)
2010. febr. 2. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!