Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mi baja lehet a...

Szerintetek mi baja lehet a bal kezemnek ha több mint egy éve semmit nem nőtt a kis ujjamon a köröm?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi baja lehet? kb egy éve bevágtam a könyököm az ajtófélfába, aztán lezsibbadt a kis és a gyűrűs ujjam valamint a tenyerem éle és belső fele a gyűrűs ujjam és a kis ujjam vonalában, aztán egy idő után a zsibbadás eltűnt, érzek vele rendesen, és nem is gyengébb és nem is fáj szóval nem érzek semmit hogy baja lenne, de azóta a kis ujjamon egyáltalán nem nőtt a köröm még fél milit sem... szerintetek mi lehet a baja?

2014. máj. 18. 10:18
 1/1 A kérdező kommentje:
Akkor mikor ez történt mutattam dokinak is, megnézte és megpiszkálta, megnyomkodta a könyököm, mikor megnyomta hullámszerűen megerősödött a zsibogás a kezemben majd egyből el is múlt, azt mondta megütöttem egy idegszálat és el fog majd múlni, a zsibbadás és a fájás valamint a gyengeség, érzéketlenség valóban elmúlt de a köröm azóta sem nőtt semmit...
2014. máj. 18. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!