Hol lehet kapni desztillált vizet és kb. mennyibe kerül?
"Nem meginni akarom!Egy géphez kellene."
Akkor miért van az egészség kategóriában? Azért gondoltam, hogy esetleg elfogyasztani akarod.
"23.05: miért lenne egészségtelen??? tisztább mint a csap víz amit iszol!!"
Tisztának tiszta, csak így nem jutsz semmilyen ásványi anyaghoz ami hiánybetegséget válthat ki.
Igazad van rossz kategóriába tettem!
Ma mégis megnéztem egy gyógyszertárban,mert az velünk szemben van és nincs kocsim most,hogy elmenjek például a Tescoba,de megbántam.Lehet kapni,de 2 liter 800ft-ba kerül,úgyhogy,ha lesz kocsim inkább messzebb megyek,mert amilyen árakat irtatok úgy sokkal jobban megérné.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!
A desztillált víz desztillációs folyamaton esett keresztül, amely során minden szennyeződést eltávolítottak belőle.
Ezzel szemben az ioncserélt vízből csak azokat az ionokat távolítják el, amelyek a vízkőképződésért felelősek.
A desztillált víz teljesen steril, míg az ioncserélt vízben, a sima vízhez hasonlóan, megtalálhatók a különféle mikroorganizmusok.
Ha van otthon szárítógép, akkor az pár liter desztillált vizet termel egy-egy szárítás során. :)
Egy alternatív mód, ha gépbe kell (autó, vasaló, stb).
Az ioncserélt víz az nem desztillált víz!
ioncserélt az egy gyenge minőségű szennyezett vacak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!