Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől alakul ki és kb hány...

Mitől alakul ki és kb hány éves korba a vakbélgyulladás?

Figyelt kérdés

Nagyon félek hogy vakbélgyulladásom lesz, eléggé hipochonder vagyok.Szerintetek 16 éves kor körül lehetséges ez a betegség?

16L

2009. dec. 27. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
igen
2009. dec. 27. 13:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ez nem kor kérdése
2009. dec. 27. 13:39
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Bármilyen korban kialakulhat, de ennyi erővel nézz bele egy orvosi könyvbe és az ott levő betegségek legalább felére bármikor esélyes vagy. Ha bebeszéled magadnak, akkor sokkal nagyobb eséllyel meg is kaphatod!
2009. dec. 27. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Ezt így nem lehet meghatározni.Hog ymitől alakul ki pontosan,azt nem tudom.Valami olyan kerül a szervezetedbe amit nem tud feldolgozni,vagy valami ilyesmi...gondolom én.

A fiamnak nemrég volt vakbél műtétje.14 éves.Délelőtt elmentünk a közeli városba ügyeket intézni,és mikor indultunk haza az állomásra,már fájt a has.orvos,onnan ügyelet,és aznap este már meg is műtötték.Szinte semmi előzmény...

2009. dec. 27. 13:41
 5/12 A kérdező kommentje:
és biztosan észrevenném ha az lenne?vagy mennyire fáj olyankor az ember hasa?
2009. dec. 27. 13:53
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon fáj, örökletes betegség, és biztosan észreveszed. Lehet csak beszorul a levegő vagy menzesz előtt hasonló helyen fáj, de a vakbélgyulladást észreveszed!!!
2009. dec. 27. 14:10
 7/12 anonim válasza:
77%
csont, paprika mag...ilyenek. tünetei étvágytalanság, hányinger, láz és a hasfal izomzata merev. gyakorlatilag olyan stádiuma is van, hogy nem tudsz kiegyenesedni:D neszarjál be, észreveszed ha az van...nem korhatáros!
2009. dec. 27. 14:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Észre fogod venni, nyugi... Kb. mintha szilánkosra törnéd a kezed és attól félnél, hogy annak a fájdalma nem tűnik fel.
2009. dec. 27. 14:12
 9/12 A kérdező kommentje:

jo köszi a válaszokat :D

csak most épp megvan a mensim és félek h mivan ha nem attol fáj a hasam hanem a vakbélgyulladástol..:S

2009. dec. 27. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Kegyetlenül fáj. Nekem pont 5 éve Újévkor, 17 évesen volt. Kérdeztem az orvost, azt mondta, ez csak úgy megtörténik, nincs kiváltó oka.

Bromira fáj, és egyszerűen tudod, hogy gáz van. Hajnali 4 körül jött rám, és reggel 7-kor mentünk orvoshoz. Hasmenés, hányinger, hányás kísérheti. És még egyszer elmondom, istentelenül fáj. Előtte még minden szir-szar vizsgálatot megcsináltak, nőgyógyász meg minden, nem tudtam, hogy értessem meg velük, hogy 7 éve mensizek, csak tudom, milyen az. Azt hittem, ott döglök meg helyben.

Szóval ettő ne félj.

2009. dec. 27. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!