Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Terhesen milyen lesz odalent?

Terhesen milyen lesz odalent?

Figyelt kérdés

3 hét eltelt az aktus után, gumivan csináltuk, nem szakadt ki.

állítólag sötét lila lesz odalent, és feldagadt. nekem nem dagadt fel, de belül ha szétnyitom a csikló mellett mintha lila lenne, eddig ezt nem figyeltem meg, ugye nem így kezdődik ?

normális válaszokat, egy napja késik

2014. máj. 7. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi van?

Dehogy lesz sötétlila a nemi szerved és fel sem fog dagadni, ha terhes leszel.

Sőt, 3 héttel aktus után, még ha sikeres is, az ég világon semmit nem lehet látni, de még érezni sem. Még az orvos ultrahanggal sem sokat lát, nemhogy külsőleg látna bármit is.

Amúgy meg ha megfelelően védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Késni, meg bármitől késhet. Nyilván a megnyugtatás kedvéért csinálj terhességi tesztet!

2014. máj. 7. 18:09
 2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyos vagy:)
2014. máj. 7. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Édes istenem.. tényleg vannak ilyen egyszerű buta emberek mint a kérdező???
2014. máj. 7. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom mi ez az új hülye tévhit, hogy terhesen lila lesz a puncid... felejtse el mindenki
2014. máj. 7. 18:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Egy nap késés semmi .Ha két hét múlva sem jött meg ,akkor kezdj el aggódni .

Megfigyelhető a várandósság idején a mellbimbók és a szeméremajkak sötét elszíneződése. Az emlők mérete is növekszik. A hüvelyváladék mennyisége megnő, savas vegyhatása fokozódik.

Részletek: [link]

Gondolom erre gondoltál .

2014. máj. 7. 18:24
 6/11 A kérdező kommentje:
igen erre:/
2014. máj. 7. 18:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Szültem 2 gyermeket, de semmi elszíneződés nincsen. Ha terhes az ember azt úgyis megérzi. Néha olyan hülyeségeket írnak le, és sokan el is hiszik.
2014. máj. 7. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, az olyan tünetek, hogy mell megnagyobbodik stb ezek nem az első három hónapban hanem 6-7-8 hónapban jönnek elő..
2014. máj. 7. 18:28
 9/11 anonim ***** válasza:

"Megfigyelhető a várandósság idején a mellbimbók és a szeméremajkak sötét elszíneződése."

Kedves kérdező, amit ez a válaszoló leírt, az nem lila és nem dagadt.:)

És jómagam is voltam terhes és ha még az is lennél, a mellbimbó és nemi szerv sötétebb elszíneződésével sem aktus után 3 héttel találkoznál.

Nálam a mellbimbóm sötétedett el, a nemi szervem nem, viszont az is kb. a terhességem utolsó harmadában.

2014. máj. 7. 18:30
 10/11 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat !

és tényleg minden hülyeséget össze írnak, sajnos én is onnan vettem.

2014. máj. 7. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!