SOTRET tabletta, nektek bevált? További kérdések odalent.
Néhány napja írta fel nekem a doki a Sotret tablettát, miután semmilyen méregdrága kozmetikai termék nem vált be, korábban a Zyneritet használtam, az először hatott, aztán megszokta a bőröm, és azt követően már az sem ért semmit. Reggel este kell szednem, reggel a 10, este a 20 milligrammosból, kicsit szárad a szám, és fáj a fejem, de sok mellékhatás nincs, viszont egyenlőre a hatása nulla... Nagyon félek, mert ez egy elég erős gyógyszer, ha ez sem válik be én letépem az arcomat, mert nagyon csúnya a bőröm. Talán a súlyom miatt kell kettőt bevennem, mert 14 évesen egy 167 centis 67 kilós bálna vagyok...
Ja, a bőröm igen különleges, kissé világos, hol zsíros, hol pattanásos, hol száraz, hol pikkelyesen hámlik, mint az időjárás, mikor milyen kedve van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!