Bevált nektek a SANVAL 10 mg altató tabletta? Mik a tapasztalatok? Okozhat függőséget?
Úristenúristen fantasztikus gyógyszer!
Világéletemben rossz alvó voltam, kötöttem ki kórházban kialvatlanság miatt, betegesen keveset voltam képes aludni, ha fáradt voltam, ha egész nap sportoltam vagy tanultam sem voltam képes elaludni, ha elaludtam sokszor felébredtem, satöbbi... A szüleim meg persze cipeltek mindenféle kezelésre, kipróbáltattak velem az orvosok és pszichiáterek vagy 25 altatót, semmi nem működött. Aztán megkaptam a Sanvalt, és életemben először jól alszom. 18 alatt vagyok, szedem fél éve, egyiket sem szabad, de ez van. Szerintem nagyon nagyon hatásos, másnap kicsit bódult vagy eleinte, de hozzászoksz. Tényleg elaltat! Persze gondolom azért ez is személy függő, de ami nálam működik... nincs az az isten hogy az másnál ne.
Viszont a túladagolás tényleg nagyon veszélyes! Már két-három tablettától teljesen elveszted az önuralmadat és járni alig bírsz. Viszont ha túl sokat veszel be pont az ellenkező hatást éri el és nagyon aktív is leszel, plusz nulla ítélőképességgel fogsz rendelkezni. Én nagyon el akartam aludni egy rossz nap után, sokat vettem be, beálltam tőle és éjjel pizsiben bejártam a várost csak úgy random mert ezt hozta ki belőlem a gyógyszer. Ott volt velem a bátyám, így éppenséggel volt aki visszahúzott ha olyan késztetést éreztem hogy ki kell ugranom egy kocsi elé mer "hűűűűdeszépfényekjönnek" vagy mit tudom én, de ez nagyon rosszul is elsülhet. Ezzel vigyázz! De egy próbát tényleg megér a gyógyszer!
Utolsó válaszolónak is: nekem fél órán belül hat vagy egyáltalán nem hat (ha "felpörögtem", gondolataim a munka körül csapongnak). 120 kilós férfi vagyok.
Anyukám is vesz be néha, neki hamarabb hat és biztosabban sikeres a hatás. Jól elalszik tőle.
Utolsó kérdésedre a neurológusomat idézem, hogy könnyű altató nem szokott függőséget okozni: pilóták is bevehetik repülés előtt 8 órával, ha van annyi ideje utána aludni 8 órát.
Másik kórházi neurológus szerint okozhat függőséget, mint minden kemikália.
Saját véleményem: nem szoktam hozzá évek alatt. Valami kemikáliát mindig kell szednem ha jól akarok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!