18 éves fiú vagyok és nem igazán jelennek meg nálam a másodlagos nemi jellegek. Mihez kezdjek?
Sziasztok! 18 vagyok és még szinte nem is nagyon van arcszőrzetem, csontozatom se elég erős. Ami az elsődleges jellegeket illeti minden rendben van, a nemi méretem és a sperma mennyisége is megfelelő, olykor több is mint kellene:)
Sajnos elég kellemetlen ez nekem, nem is igazán szeretnék "testépítésbe" kezdeni (azért írtam "" közé, mert ugyebár a mai divatgyúrósok nem testépítők), mert sokan mondják, hogy megzavarja a növekedést. 176 centi vagyok, tehát egy átlag méret, de jó lenne valamit kezdeni magammal, mert nagyon rossz, hogy a strandra sem tudok nyugodtan elmenni a testem miatt. 52 kg vagyok egyébként. Fanszőrzetem van. Sajnos nem vagyok egy sportolós típus sem.
Mihez kezdjek, mit javasoltok?
nos a véleményem az ,hogy olyan hülyeségekkel etetnek mint pl. megzavarja a növekedést,meg hogy a fehérje káros,stb.
az káros hogy nem esszel ,nem sportolsz ,nem vagy kint eleget , csak bent ülsz zárt helyen legtöbbször !!!
gondolom az étel is káros azért nem esszel ,nos nem fogok kötekedni ,de tudok ajánlani neked egy filmet, lehet hogy távol áll a kérdésedtöl de sok dolog van benne, amit ha egy kicsit is oda figyelsz megérted !!!!
Egyébként sokat gondolkoztam az elmúlt napokban, és azt gondolom most már, hogy sz*rok le mindenkit, a gondolkodásom úgy gondolom igen felnőtt már, szerintem a nálam sokkal idősebbekét is túlhaladja. Önismereti vizsgálatot tettem magammal szembe és rájöttem mi nekem a bajom. Nehéz még így is őszintén leírni, hogy teljesen anonim az oldal, de úgy érzem, nem tudok a felnőttek világába belépni, pedig már a hülye tinédzserkorból meg elegem van már.
Köszönök minden választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!