Pattanás volt vagy herpesz?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sokszor kijon rajtam a herpesz. 3 napja az orrom alatt nott egy pukli,azt gondoltam hogy herpesz,kenegettem ahogy szoktam de valtozatlan volt. Pedig elszokott mulni 4 nap alatt,meg nem csak egy holyag jon ki. Ma fogtam magam es kinyomtam. Verzett utana,ugyhogy nem tudom. Nem csinaltam meg ilyet. Szerintetek herpesz volt vagy pattanas? Azert kerdezem mert nem akarom hogy tovabbterjedjen.. 17/L2014. máj. 5. 17:29
1/1 anonim válasza:
Hát ha nem jelentek meg apró hólyagocskák, hanem 3 napi egy nagy pukli volt, ráadásul ki is tudtad nyomni, akkor valószínűleg pattanás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!