Mit lehet tenni nátha ellen?
Figyelt kérdés
Már vagy 2-3 hete folyamatosan be van dugulva az orrom, fülem.. Nyelni is alig tudok tőle.. Mivel lehetne ezt orvosolni? Kamilla tea és gőzölés az jó? Esetleg C vitamin?2014. máj. 1. 09:48
1/1 anonim válasza:
Nekem a Hársfavirág tea magában jó forrón el mulasztja.
A Tüdőfű tea,bármilyen furcsa,de azonnal kidugítja az orrot,mintha orrcseppel kezelted volna.Viszont,ha már ennyi ideje tart három csészével kell belőlük inni naponta.
Ezeket minden ízesítés nélkül szabad inni jó forrón,ha meg akarsz gyógyulni.
Amióta viszont - már 8 éve - rájöttem,ha citromot kifacsarok magában heti 3-4-szer és azt iszom,inkább délelőtt,minden téli nyavalya elkerül és senkitől sem kapok el semmit.Pedig addig beteges voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!