Szinte nincs olyan nap, hogy ne fájna valamim. Van még így valaki rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Másfél hétig voltam náthás, néha fájt afejem, most, hogy jobb, a bal arcüregem kezdett fájni, 4 napig, egészen máig a fogam fájt. Délután ilyen.szúró jelleggel a.bal lapockám, elég gyakran a bal oldali mellem bal oldala vagy az alja, tegnap előtt a gyomrom és a gyomorszajam. A megfazasra antibiotikumot kaptam, mellekhataskent volt írva hogy egyes májenzimet termelődése megnő, abbahagytam, a gyomrom körül most jó. Vélemény valakinek?2014. ápr. 30. 23:34
1/2 anonim válasza:
Aszonygyák, hogy ha ötven éves vagy, felébredsz és nem fáj semmid, akkor halott vagy.
2/2 anonim válasza:
Én épp tegnap mondtam egy kolléganőmnek, hogy már nem is tudom, milyen lehet egy nap , amikor nem fájna semmim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!