Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szinte nincs olyan nap, hogy...

Szinte nincs olyan nap, hogy ne fájna valamim. Van még így valaki rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Másfél hétig voltam náthás, néha fájt afejem, most, hogy jobb, a bal arcüregem kezdett fájni, 4 napig, egészen máig a fogam fájt. Délután ilyen.szúró jelleggel a.bal lapockám, elég gyakran a bal oldali mellem bal oldala vagy az alja, tegnap előtt a gyomrom és a gyomorszajam. A megfazasra antibiotikumot kaptam, mellekhataskent volt írva hogy egyes májenzimet termelődése megnő, abbahagytam, a gyomrom körül most jó. Vélemény valakinek?

2014. ápr. 30. 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Aszonygyák, hogy ha ötven éves vagy, felébredsz és nem fáj semmid, akkor halott vagy.
2014. máj. 1. 07:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Én épp tegnap mondtam egy kolléganőmnek, hogy már nem is tudom, milyen lehet egy nap , amikor nem fájna semmim.
2014. máj. 1. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!