Én most meleg vagyok?
Hm. Én inkább a mellekért vagyok oda (bár állítólag ez tök normális, a női mell fantasztikus dolog) s nem fürdőruhás, hanem meztelen nőkről nézek képet, igaz, meg akarok tanulni rajzolni. Tuti nem vagyok leszbi, csak jobban tetszenek a nők esztétikailag, szerintem ez érthető. Ha szexuális vonzalmat érzel irántuk, az már más. Nekem ilyen nincs, igaz, a férfiak pláne nem szoktak rám hatást gyakorolni.
úgyhogy az fontos, mit érzel, amikor nőkre nézel. A "wow, milyen szexi!" szint még nem leszbikusság, a "kipróbálnám vele" még mindig lehet kíváncsiság, de azért már gyanús. De ahogy írták, lehetsz biszex, attól függ, a férfiakhoz hogyan állsz :)
A nemi identitászavar teljesen más. Olyanom is volt, de rájöttem, a gender binary-n túl is van élet (nem tudom, hogy mondják magyarul). Fiúruhák, edzés, ez nekem teljesen normális :D Attól még akár viszonylag normális lány is lehetnél, de a transzszexualitással sincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!