Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Én most meleg vagyok?

Én most meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Tizenéves éves lány vagyok.Amikor egy szép formás nő el megy mellettem folyton a fenekét nézem.Szeretek fürdőruhás nőkről képeket nézegetni.Utálok lánynak lenni és fiú szeretnék lenni.Edzek azért hogy izmosabb legyek és inkább fiús ruhákban járok.Ez most at jelenti hogy meleg vagyok?

2014. ápr. 29. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy ráérsz még ezzel foglalkozni. Még változhat; amit eddig leírtál, az sem jelent semmit.
2014. ápr. 29. 20:58
 2/5 anonim válasza:
17%
Tuti lezbi vagy.
2014. ápr. 29. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vonzalmad kizárólag abban nyilvánulna meg,hogy a láynok felé vonzódsz akkor lennél meleg,de mivel arra is vágysz,hogy ne lány hanem fiú elgyél akkor inkább nemi identitás zavar állhat e mögött.De ezt nem lehet lediagnosztizálni igy a leirtak alapján,lehet,hogy nem tudsz anyukáddal azonosulni,és azért nem érzed magad nőnek és azért bámulod meg a lányokat.Jó lenne ha pszichológushoz fordulnál és elmondanád neki a problémád,ő szakszerűen fel tudná mérni,hogy hol a gond.
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizárt, sőt a leírtak alapján még akár transzszexuális is lehetsz. De lehetsz bi is. A szexuális orientáció nem bináris dolog (vagy meleg, vagy heteró), hanem egy skála. A leírás alapján csak annyiban lehetünk biztosak, hogy te nem a skála legszélén a heteró oldalon vagy, hanem kicsit vagy nagyon beljebb :)
 5/5 anonim ***** válasza:

Hm. Én inkább a mellekért vagyok oda (bár állítólag ez tök normális, a női mell fantasztikus dolog) s nem fürdőruhás, hanem meztelen nőkről nézek képet, igaz, meg akarok tanulni rajzolni. Tuti nem vagyok leszbi, csak jobban tetszenek a nők esztétikailag, szerintem ez érthető. Ha szexuális vonzalmat érzel irántuk, az már más. Nekem ilyen nincs, igaz, a férfiak pláne nem szoktak rám hatást gyakorolni.

úgyhogy az fontos, mit érzel, amikor nőkre nézel. A "wow, milyen szexi!" szint még nem leszbikusság, a "kipróbálnám vele" még mindig lehet kíváncsiság, de azért már gyanús. De ahogy írták, lehetsz biszex, attól függ, a férfiakhoz hogyan állsz :)

A nemi identitászavar teljesen más. Olyanom is volt, de rájöttem, a gender binary-n túl is van élet (nem tudom, hogy mondják magyarul). Fiúruhák, edzés, ez nekem teljesen normális :D Attól még akár viszonylag normális lány is lehetnél, de a transzszexualitással sincs baj.

2014. ápr. 29. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!