ChleniX97 kérdése:
Más is élt át ilyet? 17/F
Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja alvásparalizisek kezdődtek el nálam. Ez kb 2 hétig tartott és elmúlt. Ez az időszak óta folytonos fáradtság gyötör , sokszor elbambulok és olyankor mintha más világban lennék.Ilyenkor mintha kezdeném elvesziteni az erőt a testemből,tudom furán hangzik de mintha valami át akarná venni a testem fölött az irányitast. Suliba is alszok,társadalmi életem folytonost romlik, erőszakosabb is vagyok mindenkivel és szinte semmi nem érdekel.Sok krimi és ilyen suicide filmek kezdtek érdekelni.Nem tudom miért és hogy mi történik velem. Más is élt már át ilyet?2014. ápr. 29. 19:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!