Ébrentartó, egészséges tablettát keresek. Ismer valaki ilyet?
Amennyire én tudom (csak egypár évtizedes infóm van, de a koffein az koffein), a koffeintabletta jó arra, hogy ébren maradj egy időre, de aztán visszaüt, vizsgák előtt még megjátszható, de nem megoldás a Te esetedben.
Tavaszi fáradtság ide vagy oda, ennyi alvás nagyon nem normális annál, aki nem igen kicsi gyermek vagy macska. Valamilyen oknak lennie kell. Talán a táplálkozásod nem megfelelő, lehet, hogy meg kéne nézni, hogyan állsz vitaminnal vagy ilyesmik, vagy azt is vizsgálták? Jobb ötletem sajna nincs.
Suliba járok, reggel felkelek 6kor, 20perc alatt elkészülök felszállok buszra és egyből elalszok (általában már a szomszéd falura sem emlékszem). Utazok 1 és háromnegyed órát, leszállás előtt felkeltenek leszállok, suli 1 perc a buszmegállótól. Suliba a 7 órából minimum 1et alszok, de van hogy többet. Utána gyors ki a buszra (5perc alatt a buszon vagyok) mielőtt kiérünk a városból alszok. Mikor hazaérek barátnőm felkelt. Hazaérek és lefekszem aludni. Másnap ugyan ez. Egyenlőre vettem sima koffein tablettát, amíg a vizsgálatok tartanak.
2 válaszoló, ezeket a gyógyszereket szedem napi szinten: fogamzásgátló, multivitamin, kalcium, magnézium, C vitamin és B6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!