Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez hallucináció? (Bővebben...

Ez hallucináció? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Elsősorban hallási hallucinációról lenne szó. Tudtommal az azt jelenti, hogy egy ember hangokat hall, vagy párbeszédet folytat egy hanggal. Hallási hallucináció lehet az is, hogy párbeszédet folytatok egy olyan személlyel, aki a környezetemben van, és valójában nem is beszélgettünk? Vagy hogy utazok a buszon, leülök egy ember mellé, és mond nekem mindenfélét, holott meg se szólal egész úton? Mert történt velem egy igen hasonló eset...

2014. ápr. 27. 19:51
 1/4 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert. Konnyen lehet, hogy skizofrénia is kialakulhat, mert annak is hasonlók a tunetei.
2014. ápr. 27. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak egy ilyen eset volt?

Talán csak beképzelted.

Nem voltál fáradt, lehangolt, mikor ez történt?

Illetve akkor nem mutatkoztak rajtad depresszió jelei? (lehangoltság, kedvetlenség, önbizalomhiány/önértékelési zavarok, alvászavar, fáradtság, stb.)

2014. ápr. 27. 20:02
 3/4 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló:

Hát egy sportmérkőzésről jöttünk haza a csapattal, és igencsak elfáradtam. Mellesleg nem is voltam jó kedvemben, mert kikaptunk.

2014. ápr. 27. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:
És igen, csak egyszer volt ilyen.
2014. ápr. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!