Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon félek, mi lehet ez? SOS!

Nagyon félek, mi lehet ez? SOS!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kislábujjam melletti lábujjam fáj.Kb. 1-2hete kezdett el fájni,azt gondoltam majd elmúlik.De nem múlt el.Most vettem észre,hogy meg is van dagadva és ha megfogom mind a két kislábujjam melletti lábujjamat érzem,hogy olyan,mint ha a fájós lábujjamon nagyobb lenne a csont.

Nagyon félek,hogy valami gond van.Mi lehet ez???

15/L

2009. dec. 24. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy eltörted, de lehet, hogy "csak" zúzódás, vagy meghúzódott. Szerintem jegeld, és kenj rá fekete nadálytő krémet, amíg nem jutsz el az orvoshoz.
2009. dec. 24. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem rúgtál bele valamibe? Ágy lába, foci, kő, stb? Nem taposták meg? Köröm szép és egészséges?

Cipődben nincs ott valami gyártási hiba?

2009. dec. 24. 11:13
 3/10 anonim válasza:
Nem nőtt be a körmöd? Nekem azon az ujjon hajlamos, és akkor nekem is ez történik.
2009. dec. 24. 11:34
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Egyébként nem emlékszek rá,hogy belerúgtam volna valamibe,viszont apum rálépett pont arra lábamra.Lehet,hogy azért lett ilyen?Amúgy 100kg körül van.

2009. dec. 24. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Nekem egyszer spontán törés volt a lábfejemben, nem csináltam vele tulajdonképpen semmit...
2009. dec. 30. 11:29
 6/10 A kérdező kommentje:
És elmentél orvoshoz?Mit csináltak a lábfejeddel?:S
2009. dec. 30. 11:53
 7/10 A kérdező kommentje:

Egyébként most lejegeltem így nem fáj,nem érzékeny.Remélem le is lohad:)

köszi a válasz;)

2009. dec. 30. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is fajt a nagy labujjam, de nekem magatol elmult.
2009. dec. 30. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Elmentem vele dokihoz, megröntgenezte, diagnosztizált.. Nem gipszelt, egy hétig feküdnöm kellett, vizes borogatás + valamiféle gyulladáscsökkentő géllel kellett kenegetni. Éreztem még egy darabig, de hamar rendbejött. :)

11:29 voltam.

2009. dec. 30. 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:

én focizok szóval ezt sokszor éltem át(taposás stoplival NB I-III): sárga vagy barna köröm+ágy meg bőr alatti fél centis véralvadások(varak) szerintem szüleiddel beszéld meg és ha még 1hónapi fájás után sem enyhül akk komoly lehet: de ne félj nem fog kijönni a hurkád:D:D:D

F15

2009. dec. 30. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!