Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyre többször kelek arra...

MBS kérdése:

Egyre többször kelek arra éjszaka, hogy nagyon gyengén vagy egyáltalán nem érzem a karom, nem tudom mozgatni mintha nem is az én karom lenne. Mitől lehet ez? Okozhat valamilyen maradandó gondot? Vagy a szervezet még időben felkelt?

Figyelt kérdés
Miután visszamegy a vér bele nagy nehezen megjavul, de addig van, hogy mozgatni sem tudom az ujjaimat se és a másik kezemmel kell helyre hoznom. Egyre többször van ilyen és eddig nem nagyon volt.

#zsibbadás #elaludt kar
2014. ápr. 26. 00:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

- OFF -

8: milyen minden kérdésemre az a válaszom, hogy lelki eredetű? :D Ennyire tudod, hogy mikor hová mit írok? :D

Ahhoz képest, hogy ez egy névtelen fórum eléggé érdekes! :D

Arról nem is beszélve, hogy egészség témában alig válaszoltam pár helyre.

2014. ápr. 27. 00:20
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

- OFF -

8: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__5609765..

Tessék...itt se azt adtam válasznak, hogy lelki oka van, ennyit arról, hogy indokolatlanul szavaztál le, mellesleg más is írta, ennyi erőből azt is leszavazhattad volna!

2014. ápr. 27. 09:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

Arra azért vigyázz, hogy semmi sem vonzza jobban a negatív szavazatokat, mint a negatív szavazatok miatti reklamálás. Azt is érdemes tudni, hogy a 0%-os minősítéshez nem elég egy leszavazás. Nem tudom, hogy ki és miért szavazott még rád, engem egy másik kérdésre adott, ennél jóval butább válaszod inspirált, hogy erre is pirosat adjak. Látom máshol okos válaszokat is adtál, ezért megkövetem magam, erre ma már nem adnék pirosat. (Zöldet sem.)

Sorry!

2014. ápr. 27. 11:11
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

- OFF -

Végül is pont lesz@rom, de kissé érdekes, hogy előttem is írták, arra írtam, hogy szerintem is lehet az, meg annak is reagáltam, de azért az nem lett leszavazva. Egyiket leszavazom ilyen válasz miatt, de a másikat már nem? Na mind1! Mellesleg utána lehet nézni a pánikbetegség tüneteire, semmi valótlant nem állítottam se én, se más. Az se volt írva, hogy tutira az a baja a kérdezőnek!

2014. ápr. 27. 11:16
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem mindig alaptalan a pánikbetegség.

Elég bénának kell lenni ahhoz, hogy állandóan elfeküdd a karod.

Mivel a fő kérdésből nem derül ki semmi csak alaptalan karzsibbadás ezért ez is példának hozható. Olyan hülyének meg ne tituláljon senki , hogy nem tudok különbséget tenni egy sima karzsibbadás utáni vérnyomáskiegyenlítéses szívdobogás meg egy rendszertelen légszomjjal társuló ritmus-zavar között. Süt itt egyesekről hogy tapasztalat nélkül okoskodnak és fogalmuk sincs a pánikbetegség fokozatairól okairól és folyamatáról csak az okoskodás megy ami akkora primitív elmével társul, hogy tényleg elhiszik, hogy attól hogy kezeket nyomogatnak majd lesznek valakik.

2014. ápr. 27. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

"Olyan hülyének meg ne tituláljon senki , hogy nem tudok különbséget tenni egy sima karzsibbadás utáni vérnyomáskiegyenlítéses szívdobogás meg egy rendszertelen légszomjjal társuló ritmus-zavar között"

Engedelmeddel, ezt írtad:

"Nekem ez később társult szívdobogás érzettel"

Ebből rajtad kívül senki sem fogja kitalálni, hogy milyen volt az a szívdobogásérzet. 47-eskét titulálták sokan hülyének, nem téged.

2014. ápr. 27. 20:31
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Jah, engem..., de ő meg azt írta, amit én is, hogy nem alaptalan a pánik betegség feltételezése.

És rám nézve is sértő volt lehülyézni, meg sértegetni feleslegesen.

Egyébként meg igaz is, itt egyeseknek fogalmuk sincs az egész pánik betegségről, ahogy arról se, hogy hogy alakul ki, de az okoskodás az nagyon meg, meg a kötekedés, alázás, leszavazás.

De egyébként én is pánik betegségben szenvedtem évekkel ezelőtt, és mellesleg első lépésben nekem is egy totál jelentéktelen tünettel jelentkezett.

További jó okoskodást!!!

2014. ápr. 27. 22:22
 18/18 anonim válasza:

Látom hogy 2 éves a topic ezért nem is szeretnék nagyon belemenni. Szomorú hogy nem lehet úgy nézelődni a neten hogy ne botlanék minden percben egy internetes szócsatába ahol vadidegenek az életük során cipelt feszültségeiket és meg nem oldott problémáikat vetítik ki másokra és jelentéktelen hülyeségeken veszekednek. Kívülről nézve ez sajnálatra méltó.

Nem gondoljátok hogy túl rövid az élet ahhoz hogy azzal törődjetek ki mit gondol rólatok vagy épp ki hogy értékeli a másikat? Őszintén kit érdekel? Épp ezért írtam most ide, eltelt 2 év, lefogadom hogy már rég elfelejtődött ez a nevetséges vita, megérte akkor..?

Az a helyzet - amit sajnos mindenki elfelejt - hogy az élet nagyon rövid, illetve bármikor vége lehet és a végén mind egyedül megyünk el..

Szerintem a legjobb amit tehet mindenki hogy minél több módon próbál szeretetet adni a világnak és a többi embernek/állatnak, ... .

Bűn negatívkodással és felesleges szócsatával pazarolni ezt a kis időt ami megadatott.

Egyébként nekem is sokszor elzsibbad a karom éjszaka ha rosszul fekszem és sokszor beletelik 5-10 percbe hogy rendbe jöjjön, de szerintem ezzel nincs gond. Akkor lenne gond ha nem ébrednénk fel a zsibbadásra :O

A kommentárommal remélem nem sértettem meg senkit, csak jót akarok, mert szeretek mindenkit és rossz ezt látni mindenhol. Ha csak egy emberhez is eljutnak a soraim már megérte.. :)

Sziasztok <3

2016. ápr. 6. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!