Egyre többször kelek arra éjszaka, hogy nagyon gyengén vagy egyáltalán nem érzem a karom, nem tudom mozgatni mintha nem is az én karom lenne. Mitől lehet ez? Okozhat valamilyen maradandó gondot? Vagy a szervezet még időben felkelt?
Hát, szerintem is pánik betegség jele. De jobb lenne, ha orvosnak szólnál, ha nem múlik el.
Előzőnek: aki szintén ezt írta, az azért nem túl jó, ha neked letudták annyival az egészet, hogy pánik betegség, azt kezelni kellene. :(
Elzsibbad. A szívdobogás meg azért van, mert visszatér a rendes vérkeringés, és be kell pótolnia, ami elmaradt.
Bár általában probléma nélkül elmúlik, de ezt sem garantálja senki. Ha gyakran jelentkezik, akkor próbálj meg változtatni az alvási pozíciódon.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, nem kell összeveszni, hiszen mindenki csak segíteni próbál a maga módján.
Szerintem is csak elalszom, nem vagyok idegeskedős fajta. Csak arra voltam kíváncsi, hogy lehet-e ebből komolyabb baj, hiszen tényleg egy halott húsdarab egy ideig :D
Vagy még időben ébreszt a szervezet és nem valószínű, hogy bármi komoly gondot okozhatna?
Eddig nekem nem volt gondom belőle. De volt egy eset, amikor valaki annyira fáradt volt, hogy törökülésben elaludt, azután mindkét lábát amputálni kellett.
Ha egy végtagban gyengül a vérkeringés, az sosem jó. Ha gyakran fordul elő, akkor valamit próbálj meg tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!