Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányok tisztában vagytok...

Lányok tisztában vagytok azzal mi az a fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

Csak lányok válaszát várom. Puskázni tilos, csak arra vagyok kíváncsi ami a fejetekben van. A válaszban kérem megjelölni, hogy:

-Igen/Nem

-Életkorod

-Volt már párkapcsolatod?

2014. ápr. 25. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, a nálam tíz évvel fiatalabb öcsémnek volt, emlékszem rá. L/13, még nem volt párkapcsolatom.
2014. ápr. 25. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
91%

A fitymaszűkület az,amikor nem tudod lehúzni a bőrt a fitymáról,vagy csak nagyon nehezen.Nem?:DD Szégyen,de nem vagyok benne biztos.

18 éves vagyok,volt már párkapcsolatom,és a páromnak nem volt fitymaszűkülete,mert semmi érdekeset nem tapasztaltam nála.

És amúgy rátapintottál a félelmemre a kérdéseddel:vajon,ha kisfiam lesz,és nem látom meg,hogy baja van,akkor mi lesz szegénykével?:O

Tényleg szégyellem magam emiatt a dolog miatt.De úgy gondolom,hogy egy nőnek addig ez nem olyan fontos,amíg fiúgyereke nem születik.Szóval talán megbocsájtható amellett,hogy mennyi más mindennel vagyok tisztában az élettel kapcsolatban.

2014. ápr. 25. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!