Az mit jelent, ha a laboratóriumi lelet referencia tartománya eltér az interneten talált számával?
Nem igazán értem.
Elvégez egy akkreditált labor egy hivatalos tesztet, kap egy mérési eredményt. Feltételezzük, hogy helyesen végzik a mérést és az eredmény a megfelelő hibatartomány mellett pontos.
Utána értékeli az ember a kapott eredményt a rendelkezésre álló szakirodalom alapján, vajon megfelelő-e, egészséges tartományba esik-e a kapott eredmény.
Ez nem labortól függ, ha a kapott mérési eredmények laboronként változnak, akkor ott már eleve gond van. Akkor megszűnik az értelme a labor létezésének, ha nem képesek pontos mérést végezni.
Azt tudom, hogy az orvos rengetegszer felírja a legdrágább dolgot. Aztán volt olyan alkalom, hogy vissza megy az ember egy másik orvos fogadja, elmodja neki, hogy nem segített a készítmény még rosszabb lett, mit tegyen ,majd azt mondja rá az orvos nem csodálja ez és ez stb mondja, majd felír egy patikai kencét, mondja hűtőben eláll évekig. Eredmény tényleg használt, és ötöd annyi volt az ára.
Nem vagyok öreg, de rengeteg negatív tapasztalatom van az egészségüggyel, ha nem is az emberrel magával, hanem a rendszerrel. Ezt tudom.
Régen az ember azért fizetett, mert egészséges, most azért, mert beteg. Nem gyógyítanak, csak tünetet kezelnek. Orvostól, nem hallottam annyi segítő mondatot, mint amit önmaga megkeres az interneten. (saját tapasztalatom, nem akarok ezzel más orvosokat sérteni)Áldott legyen az internet.
Amúgy a családnak sem ártana tisztességesen felneveli és tisztességes tudatos életmódot biztosítania a gyermekének, hogy tisztában legyen az egészséges életvezetéssel, és nem kellene orvoshoz mennie. És még mindig vallóm azt, hogy sokaknak nem szabadna gyereket szülnie.
Az egyész xar, ahogy van.
Kedves kérdező!
Nekem 4 nagyszülőm közül 3 daganatos volt, édesanyámat petefészek daganattal műtötték (hál Istennek jól van), apám gégerákos, nem fog meggyógyulni (mondjuk ő magának szerezte). Akkor én most akasszam fel magam az első fára, mert nekem már úgyis meg van írva a sorsom, vagy tegyek valamit magammal, és próbáljam kihozni a legjobbat?
24 év alatt, nem mondom hogy depresszió hullámokon nem átesve elég korrekt, nyugodt és stabil lelki állapotig jutottam miközben tudatára ébredtem a világon zajló undorító emberellenes hatalmak működésének is.. legalábbis egy részüket felfogtam.
Ha nekem ment hogy most különösebb negatív érzések nélkül itt legyek (egészen pontosan náthásan feküdjek az ágyamon, negatív érzések és elkeseredettség nélkül a jövőt illetően) akkor másnak is megy.
Ahogy Andizsu írta, nem akaszthatod fel magad.. van ami van, teszel amit teszel (ha már itt vagyunk akkor próbáljunk értelmes dolgokat tenni) de fölösleges a negatív dolgokat kiemelni.
A múlton nem változtathatsz már, a jelenedet viszont megmérgezheted rossz hozzáállással és ez persze megfojthatja a jövődet is. Fölösleges.. hozd ki azt a dolgokból amit most, a jelenben ki lehet hozni, fölösleges és egészségtelen többre vágyni. Negatívan hozzáállni a dolgokhoz, múltbeli eseményekhez különösképp, felesleges.
16/sajnálom a családod.
17/ Hát engem igen elkeserítenek azok a dolgok amik zajlanak a világon, és nem tudom, hogy élhetünk így továbbra is ezekkel együtt emberek a jövőt nézve.
Mit értesz jövő alatt?
Azt értem jövő alatt (az 'időben' nem hiszek hagyományos módon) amit a fiam/lányom fog megtapasztalni. Az a jövő. És nem akarom, hogy rosszabb dolgokat tapasztaljanak mint én.
Lesz időd hétvégén? Feltétlen kezdj David Icke 'Ébred már az oroszlán' videókkal.
4 rész, durván 1 órásak ha jól emlékszem, elég nagy szenvedés végignézni főleg az első részeket (mindazonáltal izgalmas is, csak kicsit fáj) megérteni, elfogadni szintén nehéz, de utána minden bizonnyal jobb lesz. Mondjuk, pár hónap lehet kell a valódi feldolgozásához, de legalább megérted hogy negativizmussal semmin nem segítesz SŐT pont az ellenségeid (az emberek ellenségei) malmára hajtod vele a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!