Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet-e vakbélgyulladásom?...

Lehet-e vakbélgyulladásom? Szerintetek mi ez?

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt a hozzászólásokat és mindenki erős fájdalomra panaszkodott a bal, majd a jobb oldalon. Székrekedés, gyomorszáj körüli heves, erős fájdalom, hányás, láz, hőemelkedés, szédülés...stb. Nos nekem ezen tünetek közül egyik sem tapasztalható. Viszont a jobb oldalon a köldököm és a csípőcsontom közötti részen picit fáj. De csak ott. De ha megnyomom, akkor érzem, hogy tulajdonképp nem belül fáj, hanem inkább maga a bőr, debelülről, tehát szerintem nem a vakbelem. (Ha erősebben nyomom sem fáj.) Olyan, mintha a bőr fájna belülről vagy a bőrön fájna valami.

Idén február-március körül volt egy sérvműtétem (lágyéksérv), akkor elvégeztek minden vizsgálatot (vérvétel, EKG, megnyomkodták a hasam, vizeletvizsgálat) és nem mondták, hogy ez lenne vagy lehetne. Ez a pici fájdalom az előtt is volt már, majd elmúlt, a műtét után nem, aztán most megint.

A vakbélgyulladásosokkal ellentétben akárhogy fekszem, ugrálok, tornázok, mindegy mit csinálok, sehogy sem fáj és nem is szúródik. Igazából nagyon enyhe, kis fájdalom, amit csak akkor érzek, ha megnyomom, de csak abban a pillanatban, utána elmúlik. Továbbá van amikor teljesen elmúlik és nagyon sokáig elő sem jön.

Szerintetek mitől lehet? Most a hideg miatt 2 nadrágot hordok, gondoljátok, hogy ez is lehet? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2009. dec. 23. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom mitől lehet, de szerintem tuti nem vakbélgyulladás. Efelől megnyugodhatsz.
2009. dec. 23. 19:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálom megnyugtatni magam! :) Nincs kedvem még egy műtéthez! De mivel tudom milyen életveszélyes, ezért inkább elővigyázatos akarok lenni! :)
2009. dec. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!