Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítene valaki?

Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Reggelente mindig úgy kelek, hogy semmi étvágyam nincs, ha próbálok enni valamit, egyből elkap a hányinger. Napközbe egész nap rosszul vagyok, nem bírok enni, görcsöl a hasam és olyan érzésem van, ha szellentek egyet, össze-vissza fosom magam.Viszont, ahogy haza érek, már semmi bajom. A székletem teljesen rendszertelen. Tudnátok valamit javasolni, hogy hogyan tudnék felállítani egy ciklust? Sokan azt mondták, hogy stressz alapú, hogy nem merek nyilvános helyen kakálni, de ez nem igaz mivel többször jött már rám napközben de akkor is nagy-nehezen sikerült csak.

2014. ápr. 23. 10:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is stressz alapúnak hangzik. Két dolgot tudok ajánlani kipróbálásra. Teakúra: borsmenta illetve citromfű, persze külön. A borsmenta nagyon jó az emésztésre, a citromfű pedig stressz ellen. Reggel felkeléskor ne enni próbálj, hanem elszopogatni valamit, pl. egy szem szőlőcukrot, vagy majd megtalálod, mi esik jól. Nekem ez vizsgaidőszakban bevált.
2014. ápr. 23. 11:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!