Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Nem baj, ugye?

Mitől lehet ez? Nem baj, ugye?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, és mióta az eszemet tudom, állandóan csurog a toromon az orrváladék :S ha meg vagyok fázva, ha nem. Mindennap, szinte folyamatosan. És az orrom csak nagyon ritkán folyik. Egy ideje meg minden reggel arra ébredek, hogy alig kapok levegőt, el van dugulva az orrom, pedig nem vagyok msot sem náthás. Ez mitől lehet? fel kéne keresnem egy orr fül gégészt? Ja és pár napja, sokszor azt hiszem, hogy vérezni fog az orrom, mert vérszagot érzek. :( Segítsetek légyszi!
2009. dec. 22. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, keress fel egy orvost.Csak ó láthat oda.
2009. dec. 22. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Orvos!
2009. dec. 22. 12:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, Elfogok menni orvoshoz amint tudok. De azt megkérdezném, hogy van tippetek, hogy vajon mitől lehet? Mert most megijedtem. Ja és természetesen köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 22. 12:14
 4/5 anonim válasza:
Tom , hogy későn kérdem de én is ilyen panaszokkal küzdök, és mit mondott?
2010. szept. 18. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Nem írtál későn, nem mentem el orvoshoz:(
2010. szept. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!