Az ilyen idegnyugtató teakeverékek, amiket a drogériákban is lehet kapni, mennyire hatásosak?
Figyelt kérdés
Vagy nem is használnak csak elálmosítanak?
Az a baj, hogy nyugtatókat nem adnak vény nélkül.
2014. ápr. 16. 19:09
1/5 anonim válasza:
Sportolj, lazíts, relaxálj nyugtatók helyett.
2/5 anonim válasza:
Vegyél egyet és utána meglátod, mennyire tetszik, minden nyugtató álmosít, tehát ennél is előfordulhat, de ezek a teák nem annyira erősek.
3/5 anonim válasza:
Nekem a citromfű tea vált be, minden reggel iszom egy bögrével, és az ízét is szeretem. Inkább erre szokjak rá mint a nyugtatóra. De azt hangsúlyozom hogy én mellette jártam terápiára is! Nem csak a tea hatása, hanem életmód váltás!
4/5 anonim válasza:
Citromfű, levendulavirág, macskagyökér, komló, golgotavirág, borsmenta, stb.
Ezek mind jók, pláne ha kevered is őket. Én pl nagyon szeretem a cirtomfű-levendula kombót, nagyon jól ellazít, elaltat és még az íze is jó. Lehet kapni filtereset előre bekeverve, de keverheted otthon is.
Hogy neked melyik hatásos az nagyon egyénfüggő, ki kell kisérletezni.
Nyugtatókhoz meg ne is nyúlj ha nem muszáj! Jó hogy vénykötelesek.
5/5 anonim válasza:
A nyugtató is elálmosít- de igen vannak vény nélkül kapható gyógyszerek (gyógynövény alapú) pl.:Valeriana és hasonló. Kérdezd a patikust. Kicsit drága, nekem bevált. Ha nem vagy jobban, menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!