Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi ez a furcsa érzés napok óta?

Mi ez a furcsa érzés napok óta?

Figyelt kérdés
Olyan mint a hiányérzet, nem teljesen csak ehhez tudnám hasonlítani. Lényeg hogy nem mindig érzem de ha igen akkor nem tudok egy helyben ülni és mozognom kell hogy elmúljon. Rosszul nem vagyok tőle csak rossz érzés, mintha lemaradnék valamiről. Lehet valami idegrendszeri probléma vagy csak bebeszélem magamnak? Vannak furcsa szokásaim az tény ezért el is akartak küldeni már pszihológushoz, nem mentem, de most már kezdek rajta elég erősen gondolkodni. Amíg ezt a pár sort írtam is éreztem.
2014. ápr. 16. 15:40
 1/3 A kérdező kommentje:
20F lemaradt.. és nem vagyok hiperaktív. Lehet lelassultak a napjaim és azért érzem ezt?
2014. ápr. 16. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy érzékeny a frontokra? Npok óta igen erős hidegfronti hatás volt, most meg jön a melegfront, pár napja szokatlanul ideges, vibrálós vagyok én is emiatt.
2014. ápr. 16. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Eddig nem vettem észre magamon.
2014. ápr. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!