Minimális pajzsmirigy alulműködéssel tényleg nem kell foglalkozni?
Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos, hogy ezzel nem kell foglalkozni, ha felírna rá gyógyszert akkor meg túlműködne. De én olyan vagyok mint a mosott szar akin átment egy úthenger, ha 10-12 órát alszom akkor is plusz még egyéb apró tüneteim vannak ami szintén a pajzsmirigyhez kapcsolódik. Ilyenkor mi van? Keressek fel egy magánorvost?2014. ápr. 15. 20:34
1/5 anonim válasza:
Szia! Mindenkeppen keress fel egy masik orvost! A pajzsmirigy alulmukodes nem jatek! Nekem szuletesemtol van ez a betegsegem es a gyogyszernek hala hogy teljes eletet elhetek! Megkerdezhezem hany eves vagy kedves kerdezo?
2/5 A kérdező kommentje:
21
2014. ápr. 16. 18:38
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor húsvét után elmegyek egy magán kórházba. Van is itt a közelben ahol pajzsmiriggyel is foglalkoznak.
2014. ápr. 16. 18:42
4/5 anonim válasza:
Gondolom szeretnel majd gyerekeket es a pajzsmirigy problemak befolyasoljak a teherbeesest! Tapasztalatbol mondom! Minel hamarabb menj orvoshoz kedves kerdezo! Es ha lesznek eredmenyek kerlek irj nekem uzenetet! Szeretnem tudni mit mondott az orvos
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. :)
2014. ápr. 17. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!