Megfáztam és vért köhögtem! Mennyire essek kétségbe?
Figyelt kérdés
Elég sokat dolgozok kint a hidegben,ehhez képest ritkán vagyok beteg,komolyan pedig még kevésbbé!
Most is inkább már kifelé lábalok a dologból,de reggel felköhögtem egy kis vért!
2009. dec. 21. 08:52
1/5 anonim válasza:
hát én nem vagyok az az orvoshoz szaladgáló fajta, idén még nem is voltam, de a vérköhögés már az a szint, ahol komolyan elkezdhetsz kétségbe esni. ne kockáztass. :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem is menjél orvoshoz,mert amennyire lehet kisebb jellegű a problémád,úgy lehet komoly is.Ezen csak orvos tud segíteni, a Te megnyugvásod érdekében is.
3/5 anonim válasza:
A véres válladék nem tüdőgyuszit jelent?
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én két hete szenvedek ugyanilyen problémákkal! Megkaptam elsején a védőoltást a H1N1 ellen azóta folyamatosan köhögök minden bajom van. Valamelyik nap többször is vért köhögtem fel, voltunk 3 orvosnál is mind a három annyit mondott rá, hogy semmi bajom nincsen, csak attól jött fel vér, hogy erősen köhögtem. Szóval én két hete fekszem itthon betegen és még mindig szarul érzem magam, de gyógyszert nem adtak rá és nem is akarnak. Jobbulást kívánok neked! És nem kell egyből megilyedni
5/5 anonim válasza:
A köpetben van egy kis vér, vagy szó szerint az egész cucc, ami feljön csak vér (azaz jó vörös az egész, és nemcsak egy kis vércsík van a köpetben)? Mert az utóbbira mondják azt, hogy vért köhög fel valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!