Megfáztam, igen erősen köhögtem. Az egyik köhögésnél valami az ádámcsutkámnál roppant. Próbáltam nyelni de nehezen ment és fájt. Elkezdtem a kezemmel mozgatni a torkom és kis küszködés után mintha valami visszapattant volna a hejére. Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 16:22
1/6 anonim válasza:
:(( Hú, te szegény! Ez rosszul hangzik! :(
3/6 A kérdező kommentje:
és már párszor előfordult.nem merek erősen köhögni :(
2009. szept. 20. 18:58
4/6 anonim válasza:
nagyon rosszul hangzik. Menj el fül-orr-gégészetre és ők megnézik, mi lehet ez. Ne felejts el kérlek, tájékoztatni minket is!
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Igaza van az előttem szólónak. Nem véletlenül nem írt senki választ a kérdésedre! Ez nem mindennapos dolog, hidd el! Inkább nézesd meg és majd írd le ide, hogy mi van veled. :)
6/6 A kérdező kommentje:
huh nem xeretek orvoshoz menni de meggondolom még és ha van hír közlöm :)
2009. szept. 21. 00:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!