Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pánik vagy stressz okoz ilyen...

Pánik vagy stressz okoz ilyen tünetet?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, egyetemista, a mai nap meg a héten is sokat stresszeltem, de amúgy is előfordul velem sajnos elég sokszor törtnek rám rohamszerűen hirtelen ilyen pánik szerű dolog. Ezek akkor vannak, amikor elkezd fájni valamim.. félek hogy valami komoly baj miatt fáj. Nem rég jöttem haza hosszú vonatút után és most ülve elkezdett zsibbadni a bal kezem meg most egy ideje kezd a jobb is a bal pedig kezd enyhülni.. kicsit fáj a fejem is. Az viszont jobban aggaszt, hogy még mikor vártam a buszt elkezdett belenyilallni a szívembe, nyilallt egyet majd még egyet 3 perc múlva még kettőt azóta nem, de ez a zsibbadás és az előtte való fájás megijeszt, mert ez nem tudom lehet e csupán pánik vagy szívroham inkább.. ott jellemző a kéz zsibbadás. Itt agyalok rajta és nem tudom mit csináljak már remeg az egész testem mert csak ezen jár az agyam. Létezik, hogy ez mind csak a sok idegesség, kevés alvás és nem elegendő táplálkozás okozza?
2014. ápr. 11. 18:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze hogy létezik, hogy azok miatt lehet, amiket utolsó mondatodban irtál. A kevés alvás, árt a szivnek, az alvásra legjobban az agynak, a szivnek, van szüksége. A minőségi és elegendő alvás nagyon fontos. Nemcsak szivrohamnál, nekem is zsibbadt a bal kezem, nekem pánikrohamom volt.. De találgatás helyett beszélj a kezelőorvosoddal. Nem elegendő táplálkozás alatt nem tudom mit értesz, de nagyon fontos a fehérje. Inkább pánikra tippelek. A szívedbe nyilallást nem értem viszont...
2014. ápr. 12. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!