Ha azt mondják egy vizsgálat után, hogy lehet hogy agydaganatom van, az mennyire biztos?
Figyelt kérdés
Eddig epilepsziára gyanakodtak.Kellenek még további vizsgálatok.Egyébként műthető,vagy lehet gyógyszeresen kezelni?2009. dec. 20. 18:11
1/6 anonim válasza:
Ilyet nem mondhat egy orvos sem hogy lehet hogy agydaganat!Ha nem biztos a diagnózis azt kell mondja nem volt eredményes a vizsgálat, és megismétli egy bebizonyító vizsgálattal.Hogy biztos legyen a diagnózis!
2/6 anonim válasza:
Ez egy király doki lehet.Ba..a meg,hogy mondhat ilyet?És szerinte meddig aggódj ezen?Amíg meg nem lesznek a pontos eredmények,és minden ok lesz?Figyelj,leírok valamit,és nem vicc,de nagyon szomorú:amikor megszültem,a gyerkőc elkerült egy másik kórházba,mert baja volt(mindegy mi,nem az a lényeg).Én még ugye a kórházban.Másnap jön egy anyakönyvvezető,és az ajtóból odaszól:magának meghalt a gyereke.Ennyi,és otthagy.Én szólok mindenkinek otthon,alig bírok élni.Erre jön másnap megint az okos asszony,és mondja:nem a magáé halt meg,hanem azé a másiké.Mondom:mi baja?Az most mindegy,hogy mit éltem át,csak szemléltetni akartam,mekkora paraszt dokik,és társaik vannak.Nyugi,elég akkor aggódnod,ha megmondják min aggódj.A gyerekem jól van,köszöni.Én kevésbé.
3/6 anonim válasza:
Az agydaganat müthető,de ha nem biztos benne a doki,akkor még végeztess további vizsgálatokat,mert csak úgy tudják biztosra megmondani!Egy ct v. mr vizsgálat simán kimutatja,hogy van e daganat!
4/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen agydaganat. De valószínű nincs semmilyen daganatod, nyugi.
5/6 anonim válasza:
Ezzel nem szoktak viccelni. Szóval nem is értem, hogy ez mi... biztosat a vizsgálat után lehet tudni. CT?
6/6 anonim válasza:
Viszonylag kevés az esélye. Biztosabbat egy másik vizsgálat után lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!