Ha így veszem be meghalok?
Ha beszedek egy doboz algoflex m-et és megiszok négy doboz energiaitalt, mi fog történni?
Vagy hogy célszerű? Sajnos még nincsen farmakológiám, még csak elsőéves vagyok az orvosin, de nem akarok tovább élni.
Mi a probléma? Miért nem akarsz tovább élni?
Egyébként ha beveszel egy doboz algoflex m meg négy energiaitalt, akkor kb semmi nem fog történni. Sitten volt olyan, aki 100 darab Rivotilt nyomott egyszerre és még él.
Kicsit kamunak tűnik a kérdés. Amúgy a vasút biztosabb és gyorsabb, mint a gyógyszer.
A vasút nyilván biztosabb, csak ahhoz túl erősek az életösztöneim.
Nem akarok élni, mert mindenki azt várja el, hogy orvos legyek, mert milyen okos és önzetlen vagyok, de egyszerűen nem vagyok elég jó oda, félévkor is megbuktam, csak szenvedek, nincsenek igazi barátaim, sosem volt párom, 19 évesen egyedül élek, gyűlölöm a szüleimet, mégis engedelmeskednem kell nekik, apám megcsalta anyámat, az egyetlen ember, aki bármit is jelentett nekem, meghalt tavaly, egyedül vagyok, nincs értelme ennek az egész szarságnak, csak szenvedés
1. Vagyok.
Ember! 19 éves vagy, előtted áll még szinte az egész élet. Ha nem megy a suli keress másikat. Ennyi idősen nekem is voltak súlyos problémáim, otthagytam a mérnöki sulit, gondjaim voltak a piával stb. Ma 33 évesen már csak röhögök ezeken a dolgokon Most 33 éves vagyok, rendbejött az életem. Nagy kár lett volna feladnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!