Mitől fáj a vádlim? 15/F
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, kb. 171CM és 47kg, szóval nem túl magas és elég sovány. Sokat ülök gépnél, pl. előző héten beteg voltam, és itthon gépeztem. A héten viszont már mentem, és azt veszem észre, hogy séta közben a jobb vádlim/lábszáram eléggé elkezd fájni. Itthon javarészt elmúlik, viszont ha befeszítem a vádlimat, akkor egy ponton szúró fájdalmat érzek.
Mitől lehet ez?
2014. ápr. 9. 14:06
1/4 anonim válasza:
lehet, hogy begörcsölt egyik éjszaka a vádlid, csak nem emlékszel rá, na azután szokott ilyen fájdalom lenni a vádliban. de mozogj többet
2/4 anonim válasza:
Nekem is ma reggel óta fáj mindkettő, pedig nem sporotlok, és nem is sétáltam tegnap sokat...
De anyunak is elkezdett most délután...
3/4 A kérdező kommentje:
vicces, de most már mind2 fáj nekem is XD
2014. ápr. 9. 17:52
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a napokban sokat lépcsőztél, vagy egyéb olyan testmozgást végeztél, amit már rég nem (pl mosogattál, vagy vasaltál, vaaagy bicajoztál), és fel sem tűnt, hogy ez megerőltető, és most meg izomlázad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!