Sanyivok kérdése:
Tojás cukorral nem veszti el a protein értékét?
Figyelt kérdés
Edzeni szeretnék és cukkoral ittam a nyers tojást és nem tudom hogy igy ugyananyi fehérje van benne mint ha cukor nélkül :DD2014. ápr. 8. 18:34
1/1 anonim válasza:
A nyersség veszi el a "protein értékét", mivel nem szívódik fel a fele sem. Tojást nyersen nem eszünk, csakis sütve vagy főzve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!