Miért van az, hogy soha nem tudom magam kipihenni rendesen?
Akármennyit alszom, egyszerűen mindig úgy kelek fel, mint egy mosott sz*r, álmos vagyok, fáradt, úgy érzem az összes izmomban és izületemben, hogy mindjárt szétesnek, karikásak a szemeim...
Általában 10-11-kor szoktam lefeküdni, és 6-kor kelek. Most hétvégén lefeküdtem aludni 9 körül, nem húztam fel másnapra az órát, hogy megnézzem, ugyan mennyit kell nekem aludnom ahhoz, hogy ne legyek olyan mint egy zombi. És délelőtt 11-kor keltem fel, szintén úgy, mint akit a mosógépből rángattak volna ki. Katasztrófa. Régebben soha nem volt semmi ilyen bajom, de ez az utóbbi hár hónap valami iszonyatos volt. Nem iszom nagyon kávét, teázni sem szoktam. Vérvétel eredményeim nagyon jók, minden oké velem.
Nagyon nehéz iskolába járok, rengeteget kérnek (szinte képtelenség mindent megtanulni, amit adnak), naponta órákat görnyedek a könyvek felett, sokszor vagyok feszült és ingerült ez miatt. Lehet összefüggésben ezzel? Mert én már másra nem igazán tudok gondolni, csak arra, hogy ez miatt van...
-iszol elég folyadékot?
-eszel elég zöldséget?
-gyümölcsöt?
-halat?
Nem változott meg semmi a régebbihez képest?
pl.: új helyen az ágy, költözés, középiskola nem álltalános stb.
Én csak tanácsolni tudom, hogy mozogj egy kicsit, délután mikor hazamész...
Én úgy szoktam, hazamegyek, eszek, s utána lemegyek... (kb.1-1,5óra a tanulnivaló mennyiségétől függ)
#1 Zöldség, gyümölcs, hal kipipálva, talán a víz az, amiből kevesebbet iszok.
#2 Tényleg! Az ágy! Ez még meg sem fordult a fejemben. Ősszel kénytelen voltam búcsút inteni a régi ágyamnak, azóta meg egy 50 éves "valamin" alszok, ami besüpped, és már pár perc hátonfekvés után is fáj a gerincem és a nyakam rajta...
#3 Mindenképpen kipróbálom.
Köszi a válaszokat! :)
A második vagyok.
Na akkor lehet hogy megtaláltuk a bajt, főleg hogyha fáj a hátad... mondjuk azt nem hiszem, hogy csak ezért vagy fáradt de biztos hogy bizonyos mértékben ez is közrejátszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!