Ez a módszer hatékony lehet a kis élősködő bolhák ellen?
Kb 1 hónapja küzdök több-kevesebb,de inkább kevesebb sikerrel a bolhák ellen... Állatunk nincsen,rendszeresen takarítok,hetente többször porszívózok,ágyneműt is 1,5 max 2 hetente cserélek. A Bokám és a lábfejem tele lett csípésekkel,amik nagyon nehezen múlnak,és szinte minden nap jön hozzá 1-2 új. Ecettel próbálom kezelni a már meglévő csípéseket,de nem káros a bőrömnek? Sajnos megesett,hogy sebbe is belement,mert volt olyan amit elvakartam... :/ Állatunk nincsen,és a dolog másik érdekessége,hogy a páromon 1 db csípés sincs.
Biztos vagyok benne,hogy bolha,mert fogtam már meg a lábamon. Iszonyú kínos,kellemetlen,és ráadásul nagyon csúnya is!
Olvastam,hogy az ecetet nem bírják,ezért próbálkozom vele.
Aki tud,kérem adjon hasznos tanácsot!
Szia! Sajnos még mindig nem sikerült kiírtanom őket... Annyira el vagyok már keseredve. Amikor beszórom a lakást eltűnnek pár napra,aztán újra kezdődik.
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!