Ez a módszer hatékony lehet a kis élősködő bolhák ellen?
Kb 1 hónapja küzdök több-kevesebb,de inkább kevesebb sikerrel a bolhák ellen... Állatunk nincsen,rendszeresen takarítok,hetente többször porszívózok,ágyneműt is 1,5 max 2 hetente cserélek. A Bokám és a lábfejem tele lett csípésekkel,amik nagyon nehezen múlnak,és szinte minden nap jön hozzá 1-2 új. Ecettel próbálom kezelni a már meglévő csípéseket,de nem káros a bőrömnek? Sajnos megesett,hogy sebbe is belement,mert volt olyan amit elvakartam... :/ Állatunk nincsen,és a dolog másik érdekessége,hogy a páromon 1 db csípés sincs.
Biztos vagyok benne,hogy bolha,mert fogtam már meg a lábamon. Iszonyú kínos,kellemetlen,és ráadásul nagyon csúnya is!
Olvastam,hogy az ecetet nem bírják,ezért próbálkozom vele.
Aki tud,kérem adjon hasznos tanácsot!
Patikába kapható virágporból kėszült bolhairtó:Piretrin
Nálunk ezt szórtam lepedö alá es máshova is.
Nem ártalmas emberre.
Azóta mindig van itthon de nem jöttek vissza.
Ird meg hogy mi lett!
A mar meglėvö csipėsre inkább fenistil gel vagy más a patikából .
AZ ecet nem enyhiti a viszketėst,nem segiti a gyógyulást sem.
Köszönöm,mindenképpen megírom,hogy mi lett!
Állatpatikában vagy rendes patikában kapható?
Ha nagyon elszaporodtak akkor ismėt szórd szönyeg szėlėn kicsit pereme alá es küszöbökre amelyik a Porral ėrintkezik,megdöglik,kitartás!
Sajnos ez nagyon idegesitö,nálunk is engem csiptek a fėrjem nem.
A matrac ala is szórj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!